Twiggy emmer

Emmer

De meest voorkomende manier van vervoeren van de gerbera is in een emmer 996 fust. Hierin zitten standaard 4 bossen van hetzelfde soort echter er zijn vele mogelijkheden. Zo maken wij dagelijks onze vier kleuren mixen; de groene en de zwarte harten mix en minimaal twee keer in de week gemengd in de bos.

Diamond Box

De Diamond verpakking is een combinatie van een doos en een emmer. De box heeft vier interieurs met elk 20 bloemen verpakt in een hoes. Voordeel van deze verpakking is dat de bloemen goed beschermd zijn, ze langer houdbaar zijn en het mooier gepresenteerd is. Alle soorten zijn leverbaar in deze verpakking en hier hebben we leuke mixen.

  • Goede bescherming

  • Lange houdbaarheid

  • Mooie presentatie

  • Verpakking in kleinere hoeveelheden (80 per emmer)

Twiggy emmer

Dozen

De dozen bevatten elk 2 kaarten met daarin 30 bloemen, zo zijn ze goed beschermd. De dozen kunnen naar eigen wens gevuld worden; Mono, 2 kleuren, op rij of zelfs diagonaal gemengd.

Pick your Mix

Alle soorten zijn leverbaar in alle verpakkingen. We hebben verschillende standaard mixen, echter het is ook mogelijk om ze naar eigen wens samen te stellen. Heeft u hier interesse in, neem dan contact met ons op. Alle soorten worden dagelijks in alle verpakkingen via onze VMP en Floramondo aangeboden en natuurlijk zijn ze ook te bestellen via onze prijslijst.